Lukuhaaste 2015 käynnistyy!

logo-kirjanvuosi2015Vuosi 2015 on Kirjan vuosi!
Kirjan vuonna nostetaan kirjat esiin ilon ja elämysten lähteenä”, hehkutetaan kampanjan nettisivulla. Teemavuoteen liittyen HelMet-kirjasto julkaisi sivuillaan leikkimielisen haasteen vuodelle 2015.

Tavoitteena on lukea viisikymmentä kirjaa eri kategorioista, joita ovat muun muassa ”Kirja, jota äitisi rakastaa”, ”Yli 100 vuotta vanha kirja” ja ”Kirja, jonka nimessä on numero”. Hauskaa! Aloin jo innolla miettiä mitkä kirjat sopisivat haasteeseen.

Haastetta varten lisäsin ylävalikkoon Lukuhaaste 2015-sivun, jossa edistymistäni voi seurata. Lisään sinne linkit kaikkiin kirja-arvioihin, joita teen haasteeseen liittyen. Parhaillaan olen lukemassa jo kahta kirjaa, jotka istuvat haasteeseen mukavasti.

Aiotko sinä osallistua?

Vastaa