Lukujonossa 3 vuotta – tilaa blogin uutiskirje!

Tänään juhlitaan synttäreitä, kun blogini täyttää kunnioitettavat kolme vuotta. Perustin blogin Kirjamessujen alla vuonna 2014 ja julkaisin ensimmäisen postauksen 23.10. otsikolla Hei kirjamaailma! Heti seuraavana päivänä tuli ulos ensimmäinen kirja-arvio, vanhasta suosikkikirjasta, tietenkin. 

Taaperoikäinen Lukujonossa on tähän mennessä ollut kaikista pitkäikäisin projektini. Kuten ensimmäisessä postauksessani totesin, kirjoista riittää aina sanottavaa. Ja se on aika ihanaa! Koskaan ei ole vielä tullut täydellistä blogijumia, koska aina voi lukea jotain uutta. Tälläkin hetkellä reilun kymmenen postauksen puskurivarasto auttaa ylläpitämään säännöllistä postaustahtia. Nykyään lukemiseni on melko puuskittaista, ja välillä voi tulla pitkäkin tauko.

Tavoitteenani on kehittää Lukujonossa-blogia entisestään: enemmän postauksia, uusia ideoita ja tekstisarjoja, ehkä kirjavideoitakin jossain vaiheessa. Kirja-arvioiden lisäksi on kiva julkaista myös kaikkea muuta, erityisesti kirjailija- ja kirjabloggaajahaastattelut ovat olleet tykättyjä. Villi unelmani olisi joskus elättää itseni kirjoittamalla Unelmahommissa-kirjan tyyliin, mutta siihen on vielä matkaa.

Otin kuitenkin uuden askeleen kohti laajempaa kirjablogimediaa:  Kolmevuotissynttäreiden kunniaksi perustin blogille uutiskirjeen. Olen aika innoissani siitä! Tilaajana saat postilaatikkoosi tuoreet kirja-aiheiset kuulumiset noin kerran kuukaudessa. Mukana on blogipäivitysten lisäksi aina myös pelkästään uutiskirjeen tilaajille suunnattua sisältöä.

Ensimmäinen kirje lähtee lauantaina 4. marraskuuta, ja nyt tulee se porkkana: Marraskuun uutiskirje sisältää arvonnan vain uutiskirjeen tilaajille! Palkintoina on kolme huikeaa kotimaista romaania, jotka olen tänä vuonna arvioinut blogissa ja joista olen kaikista tykännyt. Kaikki kolme ovat muuten myös esikoisromaaneja.

Uutiskirje kannattaa käydä tilaamassa heti, koska voittomahdollisuudet ovat huimat. Tällä hetkellä tilaajia on nimittäin tasan kolme, eli minä ja kaksi perheenjäsentäni, jotka eivät saa osallistua arvontaan. :D Meilit voi perua milloin tahansa, jos kuukausittainen kirjallinen pläjäys ei miellytä.

Tilaa blogin uutiskirje >

Lukemisiin!

Terveisin Sanna

9 kommenttia

9 comments

Katri – Pieni kirjasto

Onnea 3-vuotiaalle!

Paljon onnea kolmevuotiaalle! :)

Kiitoksia! :)

Lotta // HOGWARTS LIBRARY

Paljon onnea kolmevuotiaalle! = ) Yritin tilata uutiskirjeen, mutta siitä ei ikinä tullut sähköpostiin sitä vahvistus viestiä :(

Kiitos! Voi harmi – olisikohan sähköpostiosoitteessa ollut virhe? Jos kokeilet vielä kerran, tai voit myös laittaa minulle meiliä niin lisään osoitteesi manuaalisesti listaan. :)

Jassu / Hurja Hassu Lukija

Kovasti onnea kolmesta vuodesta!!:D Sinulla on kyllä mukavan vaihtelevia postauksia.

Kiitos! Jee :D

Kolme vuotta on mennyt todella nopeasti, paljon onnea! :) Kuulut ehdottomasti niihin kenen postaukset luen aina, sillä olen kauttasi löytänyt paljon hyviä kirjoja tai kirjasarjoja. Kiitos siis kuluneista vuosista ja toivottavasti niitä tulee vielä paljon lisää! <3

Ihanaa saada tällaista palautetta, kiitos! :>

Vastaa