Huumori

SUURI KIRJAMESSUBINGO

Helsingin Kirjamessut ovat kohta täällä! Jokainen messuilla käynyt tunnistaa varmasti tietyt tilanteet. Kuinka monta riviä saat kerättyä bingoruutuun?

Perinteisiä Kirjamessujen ohjelmatärppipostauksia on ehtinyt ilmestyä jo niin monta, ettei kannattanut enää lähteä kasaamaan omaa listaa. Niinpä saanen esitellä Lukujonossa-blogin Kirjamessubingon vuosimallia 2018, olkaa hyvät!

Kirjamessubingon säännöt

  1. Tulosta bingoruudukko (tästä saat sen PDF:nä) tai tallenna kuva puhelimeesi.
  2. Rastita ruutuja messukäyntisi aikana.
  3. Kun sinulla on rasteja niin, että rivi yltää ruudukon reunasta reunaan tai kulmasta kulmaan, olet saanut bingon!
  4. Huuda BINGO esimerkiksi Twitterissä (voit tägätä meikäläisen @lukujonossa tai käyttää tunnistetta #kirjamessubingo) tai Instagramissa tai säikäytä kiljaisulla messuseuralaisesi.
  5. Vietä hauska messupäivä ja muista nesteytys sekä lepotauot!

Hyviä kirjoja on ihan LIIKAA - Ruoan hinta kirpaisee - "Kirjojen myynti laskee jatkuvasti" - Alat haaveilla kirjailijan urasta - Törmäät yllättäen tuttuun - Näytteilleasettaja joka ei liity mitenkään kirjoihin - Lavan luona kaikki istumapaikat täynnä - Pokkarit 5 e kpl tai 3 kpl 15 e - Heräteostos! - "Lapset / nuoret lukevat liian vähän" - METRILAKUA - Kiinnostavalla osastolla on jäätävä tungos - Jalkoihin alkaa sattua - Löydät juuri ostamasi kirjan halvemmalla - Löydät mielenkiintoisen kirjan - Sinulle tuntematon kirjailija messulavalla

Lataa Kirjamessubingo PDF:nä

PS. Tsekkaa myös Bibbidi Bobbidi Book -blogin toiminnallisempi kirjamessubingo!

Lähetä kommentti
Kirjoittanut Sanna aiheesta Huumori, Tapahtumat

10 sekoittunutta kotimaista

Kolmetoista kotimaista romaania on mennyt sekoittumaan keskenään ja tuloksena on kymmenen kappaletta uusia maailmankirjallisuuden klassikoita. Tunnistatko kaikki innoituksen lähteenä olleet teokset?

1. Tuntematon egyptiläinen

2. Lehmät Helsingin yllä

3. Hyttikyyhkyset

4. Kun Mummoni ja Mannerheim katosivat

5. Hirtettyjen perhosten kotimetsä

6. Täällä tummien kettujen alla

7. Pohjantähden puhdistus

8. Uuni nro 6

9. Rajasotilas Sinuhe

10. Stalinin leijat

Keksittekö näitä vielä lisää?

Lähetä kommentti
Kirjoittanut Sanna aiheesta Huumori

Annoin joululahjaksi kirjaston kirjan

etukansi

Mitä antaa lahjaksi vanhemmilleen, joilla on jo kaikkea? Kotipuolen kirjahyllyyn ei jouda tunkea enää yhtään uutta opusta, ettei se räjähtäisi liitoksistaan. On myös riski ostaa kallis kirja, jos lahjan saaja inhoaakin sitä.

Niinpä hankitaan aineeton lahja: hyvää lukemista kirjastosta! Sellaista, jota lahjan saaja ei välttämättä itse lainaisi. Kuukausi lukuaikaa, jonka jälkeen kirjasta pääsee helposti eroon! Ei ihan itsestäänselvää nykyisellä krääsän aikakaudella. Ja kirvoittaa takuuvarmasti jonkinmoiset naurut lahjoja avatessa :D Varsinkin kun paketti painaa suunnilleen kaksi kiloa ja käärepaperissa lukee TÄMÄ ON OIKEASTI AINEETON LAHJA.
takakansi

3 kommenttia
Kirjoittanut Sanna aiheesta Huumori