Tilaa uutiskirje

Tilaa Lukujonossa-blogin uutiskirje! Saat postilaatikkoosi tuoreet kirja-aiheiset kuulumiset noin kerran kuukaudessa. Mukana on blogipäivitysten lisäksi myös pelkästään uutiskirjeen tilaajille suunnattua sisältöä.

Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin tahansa.

Etunimi*
Sähköpostiosoite*

Ilmestymisaikataulu:

  • Joulukuun uutiskirje 3.12.2017

Rekisteriseloste:

Rekisterinpitäjä ja yhteyshenkilö
Sanna Ruoho
[javascript protected email address]

Rekisterin nimi
Lukujonossa-blogin uutiskirjeen tilaajat

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus
Henkilötietoja käytetään henkilötietolain mukaisesti uutiskirjeiden lähetykseen. 

Rekisterin tietosisältö
Etunimi ja sähköpostiosoite.

Tietolähteet
Henkilötiedot kerätään rekisteröidyiltä itseltään uutiskirjeen tilauslomakkeelta. Henkilöitä ei lisätä listalle ilman suostumusta.

Tietojen luovutus
Rekisterinpitäjä ei luovuta henkilötietoja kolmansille osapuolille. Mikäli tilaajien tietojen luovuttaminen tulee myöhemmmin ajankohtaiseksi, rekisteröidyiltä pyydetään suostumus etukäteen.

Rekisterin suojaus
Henkilötiedot säilytetään salasanalla suojattuna ja luottamuksellisina, ja niitä pääsee tarkastelemaan vain rekisterinpitäjä.

Tarkastusoikeus
Rekisteröidyllä on oikeus tarkastaa itseään koskevat tiedot. Kirjallinen tarkastuspyyntö voidaan lähettää rekisteristä vastaavalle yhteyshenkilölle.

Tietojen päivitys
Rekisteröidyllä on oikeus vaatia virheellisten, puutteellisten tai vanhentuneiden tietojen korjaamista. Pyyntö tehdään kirjallisesti. Rekisteröidyllä on oikeus kieltää tietojensa käyttö markkinoinnissa sekä vaatia tietonsa poistettaviksi rekisteristä.