Pottermaratonin lähtölaukaus!

pottermaraton900px

Harry Potter -lukumaraton alkaa virallisesti nyt! Mukaan on ilmoittautunut neljätoista potteristia. Tavoitteena on lukea 24 tunnin aikana mahdollisimman paljon Pottereita tai niihin liittyvää oheiskirjallisuutta. Haasteen saa aloittaa jo nyt lauantaina, kunhan vähintään osa maratonista suoritetaan sunnuntain 31.7. puolella.

Linkittäkää tähän alle omat maratonpostauksenne tai muita tietoja maratonin edistymisestä! Käyn alkuviikosta läpi kaikki maratoonaajat ja teen koostepostauksen.

Hauskaa maratonia - muistakaa myös syödä ja nukkua!

Somessa maratonin tunniste on lyhyt ja ytimekäs #pottermaraton.

PS. Jos joku nopea ehtii hankkia Harry Potter and the Cursed Childin maratonlukemiseksi, pisteet sinne! Olisi kiva kuulla mielipiteitä siitä. Itse ehdin hankkia sen vasta maanantaina, joten maraton kuluu perinteisten Potterien parissa.

Seuraa maratonia blogeissa:

13 kommenttia

13 thoughts on “Pottermaratonin lähtölaukaus!

  1. Maraton on ohi minun osaltani. Pottereita luin 798 sivua, ja hieman vielä muuta siihen lisäksi. Kivaa oli & kiitos sinulle mukavasta maratonideasta!

   Reply
   1. Sanna

    Post author

    Kiitos itsellesi kun lähdit mukaan :) Varsin vaikuttava sivumäärä kun luit vielä muutakin!

 1. Minä olen omassa maratonissa jo lähes loppusuoralla. Jäljellä noin neljä tuntia lukuaikaa, ja siirryn juuri lukemaan sarjan kolmatta kirjaa. Antoisaa maratonia kaikille!

  Reply
 2. Pingback:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *