#Pottermaraton tulee taas 28.7.2018 – ilmoittaudu mukaan!

Järjestin vuonna 2016 Harry Potterin syntymäpäivänä ensimmäisen Pottermaratonin, johon otti osaa 13 innokasta. Yhdessä luimme yli 7000 sivua Potterversumiin sijoittuvaa kirjallisuutta. Vuoden tauon jälkeen on taas aika järjestää maraton, ja syventyä kirjoihin tuorein silmin!

Päiväksi valikoitui Harryn syntymäpäivää lähinnä oleva lauantai 28.7.2018. Se sujahtaa sopivasti myös tämän kesän tavallisten lukumaratonien väliin, jotka ovat 7. heinäkuuta ja 4. elokuuta.

Pottermaratonin säännöt:

 1. Kaikki 24 tunnin aikana luettu Harry Potter -kirjallisuus lasketaan mukaan maratoniin. Voit aloittaa mistä kirjasta vain. 
 2. Aloittaa voi mihin kellonaikaan tahansa. (Esim. aloitus 28.7. klo 18:00 ja lopetus 29.7. klo 18:00) Maratonin saa aloittaa halutessaan jo perjantaina 27.7., kunhan osa maratonista luetaan lauantain puolella. Tankkaus-, lepo-, ym. taukoja saa pitää vapaasti ja se on suositeltavaakin, mutta ne lasketaan mukaan suoritusaikaan. 
 3. Merkitse ylös luettu sivumäärä ja ilmoita se julkisesti omassa blogissa tai Pottermaratonin lähtölaukauspostauksen kommenteissa. Kirjaa ylös myös luetut kirjat.
 4. Lukea saa mitä tahansa, missä ja miten tahansa, ja millä kielellä tahansa, kunhan lukee Potterversumiin sijoittuvia tai siitä kertovia kirjoja! 
 5. Pottermaratonista saa kirjoittaa blogiinsa etu- ja jälkikäteen ja mielellään myös maratonin kuluessa. Linkitä ainakin tulosartikkeli Pottermaratonin lähtölaukauspostaukseen, joka ilmestyy tänne 27.7.
 6. Maratonin hashtagina somessa on #pottermaraton. Twiittaaminen ja instagrammailu on sallittua ja suotavaa!

Ilmoittaudu mukaan kommentoimalla tähän postaukseen. Muista laittaa blogin nimi tai osoite mukaan!

Bloggaajat kirjoittavat tuloksista ja etenemisestä omaan blogiinsa, päivittyvät maratonpostaukset ovat olleet suosittuja. Voit osallistua myös ilman blogia, ja jakaa sivumäärän ja kokemuksia lopuksi Pottermaratonin lähtölaukauspostauksen kommentteihin. Lähtölaukauspostaus julkaistaan täällä perjantaina 27.7.

Voit käyttää blogissa ja somessa vapaasti postauksen alussa olevaa banneria tai pienempää kuvaa:

Tervetuloa mukaan!

Pottermaratonin osallistujat:

 1. Emma
 2. Hyllytontun höpinöitä / Tiina
 3. Lukujonossa / Sanna
 4. Musteen jäljet / Hanna-chan
 5. Noora
 6. Tiina + perhe
 7. Todella vaiheessa / Reta Anna Maria
 8. Yöpöydän kirjat / Niina
Jaa postaus:
20 kommenttia

20 comments

Tämä lukumaraton oli ihana, kun viimeksi osallistuin siihen! Valitettavasti en pääse tällä kertaa mukaan, vaikka se auttaisikin minua jatkamaan eteenpäin kirjasarjan parissa.

Kiva kuulla! Onneksi Pottereihin voi tarttua milloin vain itselle sopii :) Itse olen säästellyt niitä tänä vuonna maratonia ajatellen.

Hyllytonttu Tiina

Hyllytontun höpinöitä osallistuu myös!

Jeah!

Hanna-chan

Lähdempä kokeilemaan, jos vaikka saisin nostettua muutenkin lukuintoani. Pottereilla on niin helppo lähteä kohottamaan intoa. Musteen jäljet on siis mukana!

Tervetuloa mukaan!

Minulla odottelee ekan Potterin kuvitettu painos lukupinossa, eli olen mukana. :)

Hienoa! En ole lukenut noita kuvitettuja versioita ollenkaan, melkein voisi lainata kirjastosta jonkun maratonille.

Kiva idea. Meidän koko perhe tässä mukana.

Mahtavaa!

Kuulostaa hauskalle! En kirjoita blogia mutta viime lukukerrasta onkin aikaa.

Nämä kestävät onneksi hyvin uudelleenlukua. :)

Aivan huikea lukumaratonidea! En pääse reissun vuoksi mukaan, mutta ehkä joskus myöhemmin ehdin ahmia Pottereita… :) Luin kesän aluksi Kuoleman varjelukset uusintalukuna, ja HP:t todellakin kestävät useamman lukukerran.

Kiitos! Niinpä. Ensi kerralla sitten ;)

Ei hitsi, olen kavvereiden kanssa mökillä juuri tuon viikonlopun! Toki sieläkin voisi lukea muttaa pitäisi olla ehkä sosiaalinen… Onko idea lukea itse vai käykö äänikirjat myös? 😇

Äänikirjat käyvät myös :D

Lauantaina on luokkakokous,joten sivumäärä voi jäädä valitettavan pieneksi. Aijon kuitenkin osallistua,koska Potterit kuuluvat tämän vuoden kirjalistaan uudelleen luettavina 😊

Kiva! Aloittaahan voi jo perjantaina :)

Reta Anna Maria

He! Osallistun maratoniin!

Tervetuloa mukaan!

Vastaa