Pottermaratonin lähtölaukaus 2019

Harry Potter -lukumaraton 2019 on virallisesti alkanut! Mukana meitä on ainakin kahdeksan potteristia, ja mukaan voi edelleen hypätä lennosta. Tavoitteena on lukea tai kuunnella 24 tunnin aikana mahdollisimman paljon Pottereita tai niihin liittyvää oheiskirjallisuutta. Haasteen saa aloittaa mihin kellonaikaan tahansa viikonlopun aikana. Tarkemmat ohjeet löytyvät ilmoittautumispostauksesta.

Tähän postaukseen saa linkittää omat maratonpostaukset ja somekanavat, tai kommentoida muuten fiiliksiä maratonin edistymisestä.

Hauskaa maratonia – muistakaa myös syödä ja nukkua!

Somessa maratonin tunniste on lyhyt ja ytimekäs #pottermaraton.


Seuraa maratonia blogeissa ja somessa:

Sekä Instagramissa tunnisteella #Pottermaraton

Kiitos kaikille osallistuneille!

26.7.2019

3 comments

Marika Oksa (@MarikaOksa)

Oma maratonurakkani päättyi lukemiin 719 sivua, hyvin meni sillä sain luettua Puoliverisen prinssin loppuun asti. Maratonpostaukseni löytyy täältä: https://oksanhyllylta.blogspot.com/2019/07/harry-potter-lukumaraton-2019.html

Kiitos sinulle emännöinnistä, oli kivaa olla taas mukana!

Kiitos lukumaratonin järjestämisestä! Pääsin nyt viimein eteenpäin Potterien lukemisessa :) Kooste blogissa: http://unelmienaika.blogspot.com/2019/07/harry-potter-lukumaratonin-eteneminen.html

Kiitos maratonin vetämisestä tälläkin kertaa! Ehdin lukemaan vain Jaana Kapari-Jatan Pollomuhku ja Posityyhtysen, sillä klassikkohaasteen kirjan lukeminen odottaa.

http://kirjakissa.blogspot.com/2019/07/harry-potter-lukumaraton-2019.html

Vastaa