Hei kirjamaailma!

Tervetuloa Lukujonossa-blogiin! Tämä ei ole ensimmäinen blogini ikinä, mutta ensimmäinen kirjablogi kyllä. Kirjat ovat niin mahtava aihe, etten todellakaan tiedä miksen ole tehnyt tätä aiemmin. Kirjoista on aina sanottavaa.

Lukujonossa keskittyy ensisijaisesti kaikenkarvaisiin kirja-arvioihin aina uutuuksista klassikoihin. Lisäksi on luvassa myös teemapostauksia, tapahtumapostauksia, kukkivaa kirjahuumoria ja jopa kirjailijahaastatteluita, jos sattuu sopivasti. Ajoittain saatamme poiketa myös kirjoista tehtyjen elokuvien ihmeelliseen maailmaan – onko kirja aina parempi kuin leffa?

Tästä tää nyt sit lähtis – tilaa toki blogin feedi tai lisää se kirjanmerkkeihisi! Facebook-sivu ja Twitter-tili löytyvät valmiina jo näin heti alkuvaiheessa, joten tykkää ja seuraa niin pysyt kärryillä viimeisimmistä käänteistä.

Huomenna on luvassa ekaa kirja-arviota!

Terveisin,
Sanna

PS.  Seuraa blogiani Bloglovinin avulla!

Jaa postaus:

4 kommenttia artikkeliin ”Hei kirjamaailma!”

 1. No niin, tästä se lähtee! :)
  BBC:n listasta on sanottava sen verran, ettei se voi mitenkään olla kovin vakavasti otettava, sillä siitä puuttuvat kaikki suomalaiset teokset. Kyllä jokaisen suomalaisen pitäisi kerran (tai vaikka kahdesti) eläessään lukea Väinö Linnan Tuntematon sotilas. Vaan on tuossa listassa kyllä hyvää lukemista – ja varmasti blogille sisältöä :).

  Vastaa
  • Suomalaiset kirjat tosiaan puuttuvat, ja netistä löytyykin paljon BBC:n listaan perustuvia listoja muutettuna suomalaiseen makuun, esimerkiksi Ilta-Sanomilta ja Keskisuomalaiselta.

   Päädyin BBC:n listaan koska se on se aito ja alkuperäinen – lupaan kyllä lukea suomalaistakin kirjallisuutta :D Tuntematon on tullut läpi kahlattua lukion äikän kurssilla, mutta esimerkiksi Sinuhe Egyptiläinen jäi aikoinaan kesken.

   Vastaa
  • Kiitos kommentista ja tervetuloa blogiin! Kuulostaa hyvältä, en noita kumpaakaan katsonut tai lukenut, joten voisi pistää listalle! :)

   Vastaa

Jätä kommentti