Annoin joululahjaksi kirjaston kirjan

etukansi

Mitä antaa lahjaksi vanhemmilleen, joilla on jo kaikkea? Kotipuolen kirjahyllyyn ei jouda tunkea enää yhtään uutta opusta, ettei se räjähtäisi liitoksistaan. On myös riski ostaa kallis kirja, jos lahjan saaja inhoaakin sitä.

Niinpä hankitaan aineeton lahja: hyvää lukemista kirjastosta! Sellaista, jota lahjan saaja ei välttämättä itse lainaisi. Kuukausi lukuaikaa, jonka jälkeen kirjasta pääsee helposti eroon! Ei ihan itsestäänselvää nykyisellä krääsän aikakaudella. Ja kirvoittaa takuuvarmasti jonkinmoiset naurut lahjoja avatessa :D Varsinkin kun paketti painaa suunnilleen kaksi kiloa ja käärepaperissa lukee TÄMÄ ON OIKEASTI AINEETON LAHJA.
takakansi

3 kommenttia

3 thoughts on “Annoin joululahjaksi kirjaston kirjan

 1. Tässäpä hauska lahjaidea – jos siis vastaanottaja ei ole toivonut kyseistä teosta hyllyynsä. Mutta toimii tämä toiseenkin suuntaan: jos joulupukki tuo hölmön ostokirjan, sen voi nuuttipukki viedä kirjastoon.

  Reply
  1. Sanna

   Post author

   Joo, tämä tietysti edellyttää ettei kirjaa ole nimenomaan toivottu omaksi, koska silloin olisi aika ikävää joutua palauttamaan se :D

   En ole ajatellutkaan tuota omien kirjojen kirjastoon viemistä, tarkoitatko niitä kirjanvaihtopisteitä vai jotain muuta?

   Reply
 2. Pingback:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *