Lue aikakauslehtiä netissä kirjastokortilla

aikakauslehdetPääkaupunkiseudun HelMet-kirjastojen kortilla pääsee nyt lukemaan yli viittäkymmentä kotimaista aikakauslehteä ilmaiseksi kotikoneelta. eMagzs-palvelua pilotoidaan puoli vuotta heinäkuun loppuun saakka.

Palveluun kirjaudutaan oman kirjastokortin numerolla sekä PIN-koodilla, ja lehdissä on vaihteleva määrä yhtäaikaisia lukuoikeuksia. Eli jos omaa lempilehteä ei pääse juuri nyt lukemaan, kannattaa yrittää hetken kuluttua uudestaan. Sähköisestä lehtihyllystä löytyvät esimerkiksi Markkinointi&Mainonta, Image, Kotivinkki, Kauneus & Terveys, Pelit, Mondo, Suuri Käsityölehti ja Trendi.

Tällä hetkellä kirjasto tarjoaa yhteensä neljä e-lehtipalvelua asiakkaiden käyttöön. Joitakin voi käyttää vain kirjaston langattomassa verkossa, mutta muita voi käyttää etänä omalta koneelta. Esimerkiksi englanninkielisestä Ziniossa on muiden kansainvälisten huippulehtien lisäksi tarjolla esimerkiksi kirjoittamiseen keskittyvä mielenkiintoinen Writing-aikakauslehti.

Kannattaa ehdottomasti hyödyntää näitä palveluita!

2 comments

Mä en tuonne epressiin päässyt kirjautuun kirjastokortilla ainakaan tuosta linkistä. Mites sitä voi käyttää?

Hupsista! Tuo ePress oli ainoa mitä en itse kokeillut, ja Helmetin sivuilla sanotaankin että sitä voi käyttää vain kirjastojen langattomassa verkossa. eMags ja Zinio toimivat kotikoneelta käsin :) muokkasin postausta vähän.

Vastaa