Helmet-lukuhaaste 2017 on täällä!

Jo perinteeksi muodostunut HelMet-kirjastojen lukuhaaste järjestetään vuonna 2017 kolmatta kertaa. Leikkimielisessä lukuprojektissa on joka vuosi viidenkymmenen kirjan lista, joista on tarkoitus lukea mahdollisimman monta, toki jokainen omalla tyylillään. Aikaisempina vuosina olen saanut rastittua kohdista keskimäärin kaksikymmentä.

Tavan mukaan olen perustanut haasteelle oman sivun, jonne kokoan kaikki arvioidut kirjat linkkeineen sekä seuraan etenemistä.

Lukujonossa esittää: Lukuhaaste 2017 

Ensi vuonna luettavien kirjojen lista tuntuu tavallistakin inspiroivammalta! Ehkä kohdissa on hieman enemmän liikkumavaraa kuin tänä vuonna. Erityisen mukava on tietenkin kohta 2, Kirjablogissa kehuttu kirja.

Kurkkaa Helmetin sivuilla lista haasteeseen osallistuvista kirjablogeista!

Tutustu myös aikaisempiin Lukujonon haastekoosteisiin:
Lukuhaaste 2016
Lukuhaaste 2015

Kuva: Pixabay

2 comments

Hei nyt kyllä lähden tähän mukaan, vaikka liian vähän minulla onkin aikaa lukemiseen. Onneksi haaste kestää koko vuoden mahdollisesti saan jopa pari kirjaa luettuakin ;) Lukemisen lisääminen voisi kyllä olla minun lupaukseni ensi vuodelle :)

Oikein mahtavaa ja lukuintoista vuotta 2017!

Kiva kuulla! Helmet-lukuhaasteen sääntöihin kuuluu, että kyseessä on stressitön haaste johon jokainen osallistuu omalla tyylillään. :)

Vastaa