Arvonta: Voita Omannäköinen elämä -kirja!

PS-kustannus tarjoaa blogini lukijoille yhden kappaleen Omannäköinen elämä -kirjaa arvottavaksi.

Omannäköinen elämä on käsikirja hyvien ja omannäköisten valintojen tekemiseen elämän risteyskohdissa. Lue arvioni kirjasta!

PS-kustannus tarjoaa blogini lukijoille yhden kappaleen Omannäköinen elämä -kirjaa arvottavaksi. Kirja on hyvä lahjaidea vaikkapa tämän kesän riparilaiselle tai keväällä valmistuvalle nuorelle.

Osallistu arvontaan kommentoimalla ja kertomalla kirjan hengen mukaisesti joku pieni tai suuri unelmasi. :)

Vastausaikaa on lauantaihin 13.5. asti.

Muista laittaa mukaan toimiva sähköpostiosoite, se näkyy vain minulle. Onnea arvontaan!

Arvonta on päättynyt! Kirjan voitti nimimerkki Hiisukas. Onnea :)

Sponsoroitu postaus: Palkinnon tarjoaa PS-kustannus.

20 comments

Suuri unelma olisi päästä reissaamaan Australiaan. Myös jenkit olis yks vaihtoehto, mut tällä hetkellä Aussit kiilannut edelle :D

Unelmani on omakotitalon kokoinen <3

Unelmani on oppia luottamaan siihen, että kaikella on tarkoituksensa ja että elämä kantaa. Päivä kerrallaan.

Unelma olisi päästä asumaan luonnon helmaan mutta samalla hyvien liikenneyhteyksien päähän tutusta kaupungista. Kun avaisi oven heinäkuussa voisi astella paljain varpain pihaan tunnustelemaan onko vielä aamukosteaa vai joko aurinko on lämmittänyt maan.

Voi vitsit, tätä kirjaa katselin jo kerran… vaikutti kivalta!

Unelmiani ovat kirjoittaa kirja ja asua vielä joskus maalla (tai majakkasaaressa).

Tällä hetkellä suurin unelmani on löytää itselleni hyvä työpaikka ja toinen unelma on muuttaa mieheni kanssa saman katon alle

Vanha Virsi

Yksi unelmani on ollut työ kirjakaupassa – ja se on aivan kohta toteutumassa! :) Mutta haaveilen myös kiertelemisestä pitkin Etelä-Amerikkaa.

Suuri unelmani on löytää ammatti tai työpaikka, jossa voisin viihtyä vaikka loppu elämäni. Se mikä se duuni on, on itsellenikin vielä aika mysteeri ja sen oman juttuni löytämiseen juuri tarvitsisinkin tätä kirjaa :)

Minun unelmani on saada joskus sellainen koti, jossa voi olla oma kirjastohuone, sellainen vanhan ajan tunnelmallinen versio. :)

Unelma on meille sopivan omakotitalon löytyminen.

Kaukomatkailu on rakas harrastus, jota ei viime aikoina pienten lasten kanssa ole kauheasti tullut tehtyä. Mutta taas myöhemmin! Eli unelmia siihen liittyen: uusia kohteita ja ikisuosikki Thaimaa yhä uudestaan.

Unelmani on, että parannun masennuksesta ja pääsen opiskelemaan unelma-alalleni! :) Siinä sivussa voisin kirjoittaa kirjan.

Minä unelmoin tasapainoisemmasta elämästä. Jossa työ ja vapaa-aika tukevat toisiaan. Haluan olla sekä hyvä työntekijä, että hyvä äiti. Haluaisin olla myös hyvä tytär vanhenevalle äidilleni, joviaali ystävä yms yms. Unelmoin mielenrauhasta.

sikkuralla

Unelmani olisi saada isompi perhe :)

Päästä Uuteen-Seelantiin valokuvaamaan maisemia :)

Omppu/Readerwhydidimarryhim

Unelmani on elättää itsensä bloggaamalla kirjoista.

Unelmani on julkaista kirja.

Unelmani on päästä oman paikkakuntani kulttuuripiireihin vakavasti otettavana tekijänä ;)

Ihania unelmia teillä! Minäkin haluaisin kirjoittaa kirjan, olla töissä kirjakaupassa, omakotitalon, matkustella ja elää bloggaamisella :D

Onni suosi nimimerkkiä Hiisukas, laitan meiliä tulemaan!

Kiitos, kiitos tätäkin kautta!!
Vastasin sähköpostiin.

Vastaa