Kirja vs. leffa: Tähtisumua – katso video!

Tällä kertaa kirjatubessa on vuorossa vapaamuotoinen avautuminen kirjoista ja niistä tehdyistä elokuvista. Käsittelen lyhyesti Neil Gaimanin kirjaa Tähtisumua ja siitä tehtyä elokuvaa Stardust (2007) ja yritän välttää spoilereita.

Tilaa Lukujonossa-kanava!

Mainoslinkit, joilla tuet kirjabloggaajaa:
Siirry Adlibrikseen kirjaostoksille*
Kokeile Bookbeatia 2 viikkoa ilmaiseksi* (uusille asiakkaille)

2 comments

Aiheeseen löyhästi liittyen: Jarmo Laitaneva luotsaa Yle Puheella mielestäni mainiota Kirja vs. Leffa -sarjaa, jossa nimen mukaisesti käsitellään “menestyskirjoja ja niistä tehtyjä menestysleffoja”. Kiitos aiemmin tarjoamiesi video-pohjustusten, kykenin kuuntelemaan Twilight-jakson (=pysyin kärryillä) vaikken ole ikinä tutustunut muuten koko universumiin!

Ja hei älä ota itseesi sen edellisen videon huonosta menestyksestä – en itse ainakaan kaipaa yhtäkään viime vuosituhannen setämiestä saarnaamaan “menestyksen avaimista”, joten skippasin suosiolla koko videon ihan vain kirjan aiheen perusteella. Mielenterveyteni vaaliminen (ja verenpaineiden hallinta) on minulle tärkeämpää!

Hei kiitos vinkistä! Mulla on mennyt tämä Yle Puheen sarja ihan ohi, vaikka jaksoja on julkaistu näköjään jo yli kaksi vuotta. Pitää varmaan ensimmäisenä kuunnella tuo Houkutus-jakso :D

Ja totta, enpäs ajatellut asiaa setämiesnäkökulmasta ollenkaan :D Hyvä, mielenterveys ennen kaikkea!

Vastaa