Perusta oma blogi nollabudjetilla – katso ilmainen verkkokurssi!

Olen luonut yritykseni Tekstitalon YouTube-kanavalle kuusiosaisen verkkokurssin, jossa jaan parhaat vinkkini bloggaamiseen.

Kurssi on suunnattu ensisijaisesti harrastajabloggaajille, ja videomateriaalia on yhteensä noin kaksi tuntia. Olen itse kirjoittanut blogeja ja ylläpitänyt verkkosivuja yli 10 vuotta, joten kokemusta löytyy jo jonkin verran. Lukujonossa-blogikin täyttää kohta seitsemän!


Katso blogikurssin jaksot:

Osa 1. Ennakkovalmistelut
Miten valita blogin aihe? Bloggaisinko omalla nimellä vai nimimerkillä? Miten suunnitella blogin sisältöjä?

Osa 2. Blogin perustaminen
Mikä on paras blogialusta? Pitäisikö valita Blogger, WordPress vai joku muu? Mitä kannattaa huomioida blogin rakenteessa ja ulkoasussa?

Osa 3. Postausten kirjoittaminen
Miten blogipostaus kirjoitetaan? Kuinka usein blogiin pitäisi postata? Miten pitkä postauksen pitäisi olla? Mitä tarkoittaa hakukoneoptimointi?

Osa 4. Valokuvia blogiin
Mistä saan kuvia blogiin? Mikä on hyvä kuvankäsittelyohjelma? Miten blogikuvia kannattaa ainakin muokata? Millaisia kuvia blogissa saa julkaista?

Osa 5. Miten saan lukijoita blogille?
Blogi on julkaistu, mitäs nyt tehdään? Miten niitä lukijoita oikein saa? Pitääkö kaikkiin kommentteihin vastata?

Osa 6. Kaupallinen yhteistyö ja blogilla tienaaminen
Miten ansaita rahaa blogin kautta? Minkälaisiin yhteistöihin kannattaa lähteä? Miten kaupallinen yhteistyö merkitään blogissa?

Kannattaa myös tilata Tekstitalon kanava, jos bloggaaminen kiinnostaa! Tarkoitukseni on tehdä sinne jatkossakin tutoriaaleja ja verkkokursseja liittyen kirjoittamiseen, markkinointiin ja sosiaaliseen mediaan.

Vastaa